News update 1st week of July

(Nederlands hieronder)

The online reservation system is operational since 2 July. You can make a reservation on the official Disneyland Paris website or by clicking here. It works very smooth. You start by logging in to your Disney account (or creating one at first), then you can link your Annual Pass or undated tickets and choose a date of visit. It is possible to choose multiple dates and to link multiple tickets or AP’s, so you can make reservations for more than one peron. You can check the availability of the parks in this calendar: https://register.disneylandparis.com/availability-calendar/.

Privilege Tickets can be bought by Annual Passholders by calling the Disneyland Paris callcentre starting from 8 July. Be aware that you need to book these tickets 15 days before your visit to the parks as they are shipped to you by post.

Disneyland Paris launched new Summer Day Tickets! These are available for €99 (2 parks) or €79 (1 park) and guarantee entrance. If you buy these tickets, you won’t have to make a reservation as the tickets are dated. This offer runs until 31 August. Tickets can be bought online on the official Disneyland Paris website, and you can choose the date of your visit. These tickets can be cancelled until 3 days before your visit and will be paid back fully.

It is from now possible to make restaurant reservations in the official Disneyland Paris app. You need to have your language settings put in French at the moment, but the system will be soon rolled out to different languages too. It works very easy: you choose the preferred restaurant, the amount of people and the time you would like to make a reservation.

Five Guys has not opened as planned on 1 July 2020. The reopening of the restaurant in Disney Village has been delayed.

Preparations for the reopening on 15 July begun. Green barriers have been installed in the Resort Hub to ensure socially distanced security queues. The Resort Hub has also been resurfaced and they are working to make one line of security gates instead of the two separate sets of security gates like in the past.

Disneyland Paris has officially confirmed that construction started again this week at the resort. Hotel New York – the Art of Marvel was scheduled to open last June, but construction works stopped in March as the resort closed. Construction has fortunately started again this week; a new opening date has not been announced yet. In Walt Disney Studios Park, construction has also restarted on the Avengers Campus, Disney Jr. Dream Factory and Cars Route 66 Road Trip. The outside of Disney’s Newport Bay Club Convention Centre seems has been renovated too.

It has been announced that most restaurants will open together with the resort on 15 July! A few exceptions are Walt’s – an American Restaurant, Toad Hall, and Fuente Del Oro: these restaurants don’t have a reopening date yet. Cowboy Cookout Barbecue and Last Chance Café will open in August and Auberge de Cendrillon is not scheduled to open until September. In the parks, a new option of takeaway boxes will be offered at counter service restaurants to ensure social distancing in the restaurants. Food carts and snack locations will also offer new options, like sandwiches, which guests can take with them to enjoy in the open air in the parks. At Disney Village, Silver Spur Steakhouse, Sports Bar, Annette’s Diner, New York Style Sandwich, and La Grange at Billy Bob’s Country Western Saloon will reopen on 13 July.

Disneyland Paris Ambassador Joana left the company. New adventures await her and she has decided not to finish her term as DLP Ambassador. Giona will continue to represent the resort until 1 January 2022. Thank you very much Joana for everything you have done for the resort! You were an amazing ambassador!

If you are about to take the free shuttles to the partner hotels, you will need to stand on the new red markers on the ground at the bus station to ensure social distancing.

Nederlands:

Het online reserveringssysteem is operationeel sinds 2 juli. Je kan een reservering maken via de officiële website van Disneyland Paris of door hier te klikken. Het systeem werkt zeer vlot! Je start door in te loggen in je Disney account (of er eerst een aan te maken), dan kan je je jaarkaart of tickets zonder datum koppelen en de datum van je bezoek kiezen. Je kan makkelijk meerdere data kiezen en meerdere tickets of jaarkaarten koppelen, zodat je voor meer mensen kan reserveren. De beschikbaarheid van de data kan je in deze kalender controleren: https://register.disneylandparis.com/availability-calendar/.

Privilege Tickets kunnen telefonisch door jaarkaarthouders worden aangekocht vanaf 8 juli. Let wel op dat je deze tickets 15 dagen voor je bezoek aan de parken boekt, aangezien ze met de post naar je worden verzonden.

Disneyland Paris heeft nieuwe Zomer Dag Tickets gelanceerd! Ze zijn te koop voor €99 (2 parken) of €79 (1 park) en garanderen de toegang tot het park. Als je deze tickets koopt, moet je dus geen reservering meer maken aangezien de tickets op datum staan. Dit aanbod is geldig tot 31 augustus. Je kan de tickets online aankopen en je kan zelf de datum van je bezoek kiezen. De tickets kunnen geannuleerd worden tot 3 dagen voor het bezoek en worden volledig terugbetaald.

Het is nu ook mogelijk om een restaurant te reserveren via de officiële app van Disneyland Parijs. Op het moment moeten je instellingen dan wel in het Frans worden gezet, maar binnenkort zal het systeem gaan werken in meerdere talen. Het werkt heel eenvoudig: je kiest het restaurant van keuze, hoeveel personen er meekomen en op welk uur je wenst te gaan eten.

Five Guys is niet opengegaan zoals gepland op 1 juli 2020. De heropening van het restaurant in Disney Village is uitgesteld.

Er worden voorbereiding getroffen voor de heropening op 15 juli. Groene hekken werden geïnstalleerd om te garanderen dat social distancing mogelijk is in de rijen aan de veiligheidscontroles. De vloer van de Resort Hub is opnieuw aangelegd en er wordt gewerkt om een lange lijn van veiligheidspoorten te maken in plaatst van de twee aparte sets van veiligheidspoorten die er vroeger waren.

Disneyland Parijs heeft officieel bevestigd dat de werken in het resort hervat zijn. Hotel New York – the Art of Marvel stond ingepland om afgelopen juni te openen, maar de werken vielen er stil toen het resort in maart sloot. De werken zijn gelukkig terug begonnen, maar een nieuwe openingsdatum is nog niet aangekondigd. In Walt Disney Studios Park hervatten eveneens de werken aan Avengers Campus, Disney Jr. Dream Factory en Cars Route 66 Road Trip. De buitenkant van Disney’s Newport Bay Club Convention Centre lijkt ook gerenoveerd te zijn in tussentijd.

Er is aangekondigd dat de meeste restaurants samen zullen openen met het resort op 15 juli! Enkele uitzonderingen zijn Walt’s – an American Restaurant, Toad Hall en Fuente Del Oro: deze restaurants hebben nog geen heropeningsdatum. Cowboy Cookout Barbecue en Last Chance Café zullen openen in augustus en Auberge de Cendrillon zal zeker niet openen voor september. In de parken zullen nieuwe meeneemopties worden aangeboden in de fastfoodrestaurants om de fysieke afstand in de restaurants te kunnen verzekeren. Food carts en locaties waar je normaal enkel snacks kan kopen zullen ook nieuwe opties aanbieden, zoals broodjes, die gasten kunnen meenemen en in de buitenlucht kunnen opeten in het park. In Disney Village zullen Silver Spur Steakhouse, Sports Bar, Annette’s Diner, New York Style Sandwich en La Grange at Billy Bob’s Country Western Saloon openen op 13 juli.

Joana, de Ambassadeur van Disneyland Paris, is vertrokken. Ze besloot een nieuw avontuur aan te gaan en haar termijn als Ambassadeur niet uit te doen. Giona zal het resort blijven vertegenwoordigen tot 1 januari 2022. Heel erg bedankt Joana voor alles dat je voor het resort hebt gedaan! Je was een geweldige Ambassadeur!

Als je de gratis shuttlebussen naar de partnerhotels gaat nemen, zal je op de nieuwe rode symbolen op de grond moeten staan aan het busstation om de fysieke afstand te garanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s