News 4th week of July

(Nederlands hieronder)

Disney’s Hotel Cheyenne opened on 20 July and celebrated this with a third star!

Disneyland Paris announced the return of two beloved shows this summer for the Lion King & Jungle Festival! Rhythms of the Pride Lands will return to Frontierland Theater on 15 August. Jungle Book Jive will return on 22 August in a different format. The new visual for Jungle Book Jive mentions “The Musical is Back!”. It will no longer be performed on Central Plaza, but at the Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular stage in Walt Disney Studios Park. A Lineberty reservation will also be necessary to attend the show.

Starting from 27 July, Annual Passholders can make an online reservation for friends or family who would like to buy a Privilege Ticket. This can be done through the Annual Pass Portal. It is not possible to already buy Privilege Tickets online, you just make a reservation to have guaranteed access to the parks. On the day of the reservation, the AP Holder has to go to the ticketing window at Walt Disney Studios Park to buy the ticket(s). The AP Holder must be present and show the AP, otherwise the reservation won’t give you the right for Privilege Tickets. A temporary pass doesn’t allow to buy these tickets and must first be changed into a real AP. The same rules apply to purchasing Privilege Tickets as before.

New ‘travel guides’ have been released by Disneyland Paris. They show you how you can see the whole world (and beyond) by visiting Disneyland Paris. It’s a fun way to introduce new guests to the parks, but it’s also a nice way to learn more about the parks if you’ve already visited many times. The travel guides are only available in French. You can find them here:

On Saturday, Disneyland Paris surprised guests with Disney characters along the parade route in the Omnibus and on the tricycles. Stitch joined in one of the Stars ‘n Cars vehicles. Rapunzel also rode down the parade route in a carriage with horses.

Plaza Gardens in Disneyland Park no longer offers unlimited drinks but only one drink with the all-you-can-eat menu. The food is still unlimited. Guests can however still ask for a free can of water, any other extra drinks can be ordered at a cost.

Disneyland Paris released a new Food Guide: you can find an overview of dining locations and some highlights in this guide.

Dapper Dan’s Hair Cuts on Main Street USA will reopen 1 August. An reservation will be required.

Pin traders can now start trading again at Pueblo Trading Outpost in Frontierland! It happens in a socially distanced way. Guests have to point at the pins on the board that they want to have. The pins they give as a trade will go into quarantine. 

In Walt Disney Studios Park, a new Pixar wall has been placed in Production Courtyard. Jessie or Woody can be met in front of it, while Bo Peep seems to become a more regular character you can meet in the indoor location right next to the wall.

Disneyland Paris started building the Guest Parking solar energy project. Parking spots will get covered by solar panels, which will provide solar energy and at the same time shade for the cars. The project should be finished by 2023.

Nieuws 4de week van juli

Disney’s Hotel Cheyenne opende opnieuw op 20 juli en vierde dit met een derde ster!

Disneyland Parijs kondigde de terugkeer van twee geliefde shows deze zomer aan voor het Lion King & Jungle Festival! Rhythms of the Pride Lands zal terugkeren naar het Frontierland Theater op 15 augustus. Jungle Book Jive keert terug op 22 augustus in een nieuwe vorm. De nieuwe poster voor Jungle Book Jive vermeldt dat “The Musical is Back!”. De show zal niet langer worden opgevoerd op Central Plaza, maar op het podium van Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular in Walt Disney Studios Park. Een reservering via Lineberty zal noodzakelijk zijn om naar de show te kunnen gaan kijken.

Vanaf 27 juli kunnen jaarkaarthouders een online reservering maken voor vrienden en familie die graag een Privilege Ticket zouden aankopen. Dit kan via het Annual Pass Portal. Het is niet mogelijk om al een Privilege Ticket online te kopen, je moet gewoon een reservering maken om gegarandeerde toegang tot de parken te hebben. Op de dag van de reservering moet de jaarkaarthouder naar de kassa aan het Walt Disney Studios Park gaan om de tickets aan te kopen. De jaarkaarthouder moet dus aanwezig zijn om het bezit van een jaarkaart aan te tonen, anders geeft de reservering je geen recht op een Privilege Ticket. Met een tijdelijke jaarpas kan je deze tickets niet kopen, je moet deze dan eerst inruilen voor een echte jaarkaart. Dezelfde regels als vroeger zijn nog steeds van toepassing op het aankopen van Privilege Tickets.

Er werden nieuwe ‘reisgidsen’uitgebracht door Disneyland Parijs. Ze tonen je hoe je rond de hele wereld (en zelfs verder) kan reizen door een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs. Het is een leuke manier om nieuwe gasten tot de parken te introduceren, maar het is ook plezierig om meer te leren over de parken als je er al vaak bent geweest. Je kan ze hier vinden:

Op zaterdag verraste Disneyland Parijs haar gasten met Disneyfiguren die langs de paraderoute trokken in de Omnibus en op de driewielers. Stitch was er ook bij in een van de Stars ’n Cars auto’s. Rapunzel reed in een koets met paarden langs de paraderoute.

Plaza Gardens in Disneyland Park biedt niet langer ongelimiteerde drank aan, maar slechts één drankje bij het all-you-can-eat menu. Het eten is wel nog ongelimiteerd. Gasten kunnen nog altijd een gratis kan water vragen, iedere andere drank kan besteld worden voor een meerkost.

 Disneyland Parijs bracht een nieuwe Food Guide uit: je kan in de gids een overzicht vinden van dineerlocaties en enkele hoogtepunten.

Dapper Dan’s Hair Cuts op Main Street USA zal heropenen op 1 augustus. Een reservering is nodig.

Pin traders kunnen opnieuw pins ruilen bij Pueblo Trading Outpost in Frontierland! Dit gebeurt met de nodige fysieke afstand, socially distanced pin trading dus. Gasten moeten de pins die ze graag willen aanwijzen op het bord. De pins die zij in ruil geven gaan in quarantaine.

In het Walt Disney Studios Park is er in Production Courtyard een nieuwe Pixar muur geplaatst. Je kan Jessie of Woody voor deze muur ontmoeten, terwijl Bo Peep een meer regulier figuur lijkt te worden die je in de indoorlocatie naast de muur kan ontmoeten.

Disneyland Parijs is gestart met het aanleggen van het Guest Parking solar energy project. Parkeerplaatsen zullen overdekt worden met zonnepanelen, die het resort van zonne-energie zullen voorzien en op hetzelfde moment schaduw voor de auto’s voorziet. Het project zou in 2023 afgerond worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s